tilbage | til forside

Hazy Livalove 23.10.91 - 12.08.94
  

stamtavle udstillingresultater flere billeder

Lilly var en af tævehvalpene fra mit første kuld. Hun flyttede som otte uger gammel til en ny ejer, men da vedkommende havde anskaffet sig 3 hvalpe på en gang, blev det hurtigt for svært at klare, og Lilly kom hjem igen. Jeg blev så medejer af hende, og på den måde blev hun den tredie hund i huset. Hun var en meget glad hund, en af dem, der logre med hele kroppen, og ustandselig slår hul på halespidsen.

Da Lilly var knap 11 måneder, fik hendes mor, Liva, sit andet og sidste kuld. Det synes hun var spændende, efter en uges tid fk hun lov til at passe dem, det var en stor oplevelse at iagttage, hvordan de to hunde delte arbejdet. Da hvalpene blev større lå mor og datter side om side og ammede hvalpe.

Lilly var lidt mørkt plettet, men også en meget velbygget hund, så og hun klarede sig godt når vi var på udstilling. Da hun var 2 år blev det bestemt, at hun skulle have sine egne børn. Multi CH Comical's Brown Sugared Leroy (Leroy) blev valgt til far, han var en dansk opdrættet hund, der boede i Berlin. Så Lilly og jeg tog en tur til Berlin, der er en meget spændende by, og nem at fare vild i.
Lilly fik 5 smukke børn 3 brune hanner og en sort, samt en sort tæve.

Udover alle de gode sider ved Lilly var hun desværre også en lille udbryderdronning, der altid kunne komme ud af haven, uanset, hvor meget jeg prøvede at stoppe hullerne. Jeg bor ved en vej, hvor der i perioder kommer mange biler, og de kører stærkt. En morgen, da hvalpene var ni uger og enkelte stadig var her, slap hun igen ud, blev ramt af en bil, og hun døde af indre blødninger mens jeg ventede på dyrlægen, En absolut sorgfuld og frygtelig dag i mit liv. Lilly blev kun knap 3 år.

2 af Lilly's børn er blevet Dansk Champions. 3 af børnene er selv blevet forældre, så det er som lidt af Lilly stadig er her.
Selv er hun dybt savnet, og hundene her i huset er låst inde, da de også kan åbne ydredørene, heldigvis er det længe siden nogen af dem har været ude af haven uden opsyn.


  • lillya
  • lillyb
  • full screen slider
  • lillyd
image carousel by WOWSlider.com v7.2