til forside 2016    2015    2014    2013    2011    2010    2009    2008    2007    2006    2005
Nyt 2012December 2012

25. december
Hej Lise
Håber at i har haft en god juleaften, hundene her har haft det dejligt, med kød og kage til.
Jeg var på ferie da Asger blev 2år, så vi holdt fødselsdag for ham i går, bedre sent end aldrig.
Og rigtig godt nytår til dig og hundene.
Hilsen Grethe, Martin, Asger og Freja.

23. december
Kitty
Jade
Her kommer lidt julehilsner til mig og hundene, de bliver sat i her på hjemmesiden, fordi jeg tror det kan være sjovt for hundenes menneker, at kunne høre lidt om, hvordan det går med de andre.

Julen 2012
Kære Lise
En Julehilsen fra Jade og familien
Vi har det godt og er klar til julen.
Gaverne er købt også Jades.
Jade har prøvet at være på hundehotel, når familien skal på hotel, skal Jade da også.
Håber du og de 4 benede børn har det godt. I alle må have en Glædelig Jul samt et godt nytår.
Knus fra
Jade, Ivan, Linette og Nicoline

Kære Lise
Hermed vores julehilsner til dig og hundene,
Vi glæder os til at ses i det nye år.
Kærlig hilsen
Niels, Kirsten, Kandy

Kære Pletter & Lise
I ønskes en Rigtig Glædelig Jul samt et Godt og Lykkebringende Nytår. Må året 2013 blive fyldt med hundeguffer og gode gnaveben.
kærlig hilsen
Jackpot, Niklas, Helle & Zeus

Kære Lise
Hermed en lille julehilsen, herovre fra Sjælland, hvor Pluto nu er blevet så mega stor og dejlig.
Vi har det fint, og det går rigtig godt med vores nye "barn".
Pluto elsker sneen og de to hunde trives fint sammen. Pluto måler 62 cm og vejer 32 kg. Vi har fået en "GRINER" dalmatiner, det er virkelig sjovt. Når vi kommer hjem, står han altid ved døren og smiler og smiler. Pluto er så mild og dejlig, og vi elsker ham så meget. Pluto ligger i sengen imellem os, hver nat, og han står mere op af køkkenbordet, end han går på gulvet.
Pluto er lidt uopdragen, som alle vores hunde er. Han er endnu ikke glad for at køre bil, da han brækkede sig de første gange, og sikkert kan huske dette.
Vi synes, at han har fået personlighed nu, og vi er vilde med ham. Pluto minder selvfølgelig meget om vores første dalmatiner, som vi forgudede, men han har alligevel sin helt egen personlighed.
Hver aften går han op i soveværelset, og henter Palles hovedpude. Så skal der puttes i stuen. Kære Lise, hav en dejlig jul og et godt nytår.
Håber vi kan ses i det nye år.
Palle & Kirsten Jens & Pluto

Kære Lise
Vi returnere (lidt sent, beklager) halsbåndet med tak for lån. Beklager vi stod af i sidste øjeblik med udstillingen, men så svær, som Ticko var at holde i hallen, kunne jeg slet ikke overskue det.
Han er virkelig en hanhund med gang i og som har en stærk psyke. Jeg må desværre fortælle dig, at han er blevet kastreret, hvilket vi fandt strengt nødvendigt eftersom han begyndte at lette ben op af alt og alle, lige fra hundetræneren, Kims kunder til vægge og legetøj inden dører.
Det går godt nu, da han er holdt op med det pjat. For en uges tid siden skar han sig på noget (hvad, ved vi ikke), så det blødte kraftigt fra den ene trædepude og han halter stadig lidt. Sådan kan det gå, når man er en vildbasse...
Nu glæder vi os til juleaften, som vi holder herhjemme for os selv.
Jeg vil slutte med at ønske dig og dine hunde en rigtig glædelig jul.
Kærlig hilsen Sarah, Marcus, Lisa, Lucas, Kim og Jette

Hej Lise
Her går det godt og vi vil også gerne ønske jer alle en rigtig dejlig jul og et godt nytår vi ses i 2013.
Kærlig hilsen
Helle, Per, Christoffer, Christian og alle hundene

  Kære Lise
Vi ønsker også dig en glædelig jul og et lykkebringende nytår!
Med venlig hilsen
Britta Thuun-Petersen
Punto og familie

Kram fra Punto :-)

Kære Lise.
Rigtig glædelig jul til dig og alle dine fine hunde, håber I alle har det godt. Du får også lige en julehilsen på falderebet inden juleræset går i gang.
Håber vi snart ses.
Kærlig hilsen med godt nytår.
Fra os alle.
Charlotte
12. december
Vinter og sne, ja det er lige os, det er skønt at kunne traske rund på markerne hvor hundene kan løbe frit. Det vil sige ikke Idea, hun går på besøg på gårdene rundt omkring, og får de andre hunde til at gå med sig, så hun må blive i snor, når hun ikke kan forstå, at det er ikke tilladt - NEMLIG!!
Goodie er hjemme, hun blev syg med dårlig mave, og ville ingen ting spise. Men efter vi havde haft besøg af dyrlægen, der gav hende noget medicin, blev hun heldigvis frisk igen. Men vi synes hun skulle komme sig lidt, inden hun kunne komme med på markvandring.

05. december
Hei Lise!
Det er med tungt hjerte vi må meddele at Casco sovnet stille inn 29 november, etter en stunds sykdom. Han hadde forkalkninger i nakke / rygg , og hadde til tider sterke smerter . Det ble etter hvert så ille og han fikk problemer med å gå. Vi prøvde oss med verktabletter over en lengre tid, men til slutt gikk det ikke mer. Casco var en fantastisk hund og spesiell på alle måter og ingen kan ta hans plass. Snill mot alle ( ikke nabons hund )
Vi savner han fryktlig mye. Han kommer for alltid ha en stor plass i våre hjerter. Det er en tung tid nå. Har sendt med noen bilder på vår Casco.
Vi vill med dette ønske deg en god jul og et godt nytt år.
Ps, Vi følger din hjemside på nettet, og ser på nydelige valper. Kanskje vi hør av oss en dag ....
MVH Familjen Kurtovic i Norge

November 2012

10. november
I dag fortalte Katcha, at Lazy nu har fundet en ny dejlig familie på Djursland. Familien har tidligere haft dalmatiner, og nu skal Lazy til at lære at sejle, spændende.
Han er lige netop rejst i dag sagde Katja, det var lidt hårdt.

05. november

Klik på billedet for at komme til Punto's side

    Kære Lise
Så er det vist ved at være tid til en lille hilsen fra Punto i både billeder og ord. Punto er blevet en stor og dygtig hund på 24 kg. Vi er meget glade for ham :-)
Han kan alt det han skal (og mere til) og er meget ivrig efter at lære nyt. Vi har gået til hvalpemotivation med ham siden han var 10 uger og er fortsat på unghundeholdet her i efteråret. Herefter bliver det nok rally - det tror vi bliver sjovt. Punto er god til: at gå pænt i snor (det meste af tiden!), spring, søge/finde, vent, target, snudetarget, plads, gå på tæppe, baljeøvelse (elefant), at bakke og tunneløvelsen. Desuden elsker han at løbe frit ved havet og i skoven, og at spille bold med børnene. Nåh ja - og grave huller :-)
Puntos største udfordring er helt ubetinget at blive på alle 4! Både når han hilser på mennesker og hunde. Vi vil ikke have at han hopper op, det er helt forbudt!! Han er nu (næsten) holdt op med at hoppe op ved køkkenbordet og ad sofaen. Desuden er han meget dygtig til at lægge sig på sin pude når vi spiser, sådan som vi gerne vil have det. I øvrigt var han renlig efter blot en lille uge. Ret flot :-)
Vedr. foder er vi lige nu ved at skifte over til Royal Canins Dalmatiner foder fra Eukanuba junior. Eukanuba junior har han fået siden vi købte ham hos dig. Vi har valgt at bruge ca. en mdr. på at gøre skiftet, så han ikke får dårlig mave. Vi blev noget forskrækkede og bekymrede da han måtte en tur til dyrlægen efter sit feriebesøg hos dig, men han var måske også for lille til at blive passet - selvom det var i "barndomshjemmet"? Der var nok for mange store hunde/konkurrenter omkring ham?
Punto er dygtig til at være alene hjemme hver dag fra kl 8-15.30. Han får en gåtur hver dag og trives som sagt rigtig godt. Den eneste skønhedsfejl er at Punto har to forskellige farve øjne - godt nok i brune nuancer - men det går nok ikke som udstillingshund? Er der andre i dette kuld som har forskelligfarvede øjne?
Håber alt vel hos dig - og dine dejlige hunde :-)
Kærlig hilsen fra familien Thuun-Petersen

03. - 04. november
Årets sidste udstilling i Herning, som sædvanlig en dobbeltudstilling. Den ene dag kunne man opnå titlen DV12 og den næste dag NV12 så der var lidt flere hunde end der plejede, det var sjovt.
Om lørdagen var Ticko (Lively Leopard) og familien oppe og kikke, de var meldt til om søndagen, men synes ikke udstilling var noget de havde lyst til, så de kom ikke. Det skal de have lov til at synes, det er jo ikke alle, der bryder sig om det, men ærgeligt - ærgeligt at jeg ikke fik taget nogle billeder, for han var blevet en rigtig flot fyr. De lovede mig at sende nogle billeder af ham, og det håber jeg selvfølgelig de gør.

Ellers var Mille (Little Lady), Lovely (Living Love) og Kandy (Kandy Kiss) der om lørdagen. Begge hvalpe fik særdeles lovende Lovely blev nummer 2 og Mille nummer 3.
Kandy fik VG3, og det var jo ikke så ringe selvom Kirsten var lidt skuffet, det behøver hun nu ikke at være kritikken var fin.

Om søndagen var Mille og Lovely der igen, og så kom Molly (Kind-hearted Kisser) og familien også.
Begge hvalpene opnåede igen særdeles lovende, men byttede plads, idet Mille blev nummer 2 og Lovely nummer 3. Annette viste Lovely for mig så jeg kunne tage billeder.
Molly fik VG3 dommeren synes hun manglede lidt substans, måske er hun en smule tynd. Det blev alt i alt en par rigtige hyggelige dage.
Klik på billedet for fuld størrelse
Oktober 2012

23. oktober

   Heej Lise (:
tusind tak for dit opkald idag, det var hyggeligt at høre hvorfdan det går (:
jeg fremsender som aftalt nogle billeder af bella, så jeg håber du synes om dem (:
Glæder mig til at høre fra dig igen, og høre hva du synes om billederne (:

Mange venlige hilsener fra stefanie & bella (:

Klik på billedet for at komme til Bella's side

08. oktober
    Hej Lise
Vil bare lige sige at jeg og Asger bruger mange gode timer sammen hver dag, billedet er fra i morges da solen stod op, MEGET GLAD HUND, HVER DAG!!!
Martin
06. oktober
Dalmatiner Klubben havde udstilling i Hvidovre. Da jeg viste, at Katcha havde meldt Lazy og hans bror Gabriel (Allivalit Gabriel) til, ville jeg over og se hvordan det gik. Jeg havde også fortalt de hvalpe, der bor på Sjælland, at jeg kom, i håb om at de havde tid til at komme og hilse på. Desværre var det kun Chili og familie, der kunne komme, men det var nu også dejligt, at se dem igen.
Lazy var nu i hvalpeklassen, og blev placeret som nummer 2 af 3 med SL2, det var ikke så ringe, flot gået!
Dommer Erling Kjær Pedersen's kritik:
Maskulint hoved, god hals og ryg, rigelig faldende kryds, normalt vinklet, god brystkasse, stærke benstammer, udmærket pels, sunde bevægelser.
SL2

September 2012

25. september
 
Hej Lise
Her er lidt billeder fra udstillingen i Vejen m m, vi har meldt Kandy til udstillingen i Herning ( lørdag ), så kan vi måske ses der !!
Niels er ved at lave en DVD til dig fra Vejen, så vi sender den med posten så snart den er færdig !!!
Kærlig hilsen Kirsten Niels Kandy

Klik på billedet for at komme til Kandys billedeside.

20. september
Jeg arbejder hårdt på at få opdateret min hjemmeside, der er jo sket rigtig meget i løbet af de sidste måneder - heldigvis.
Forløbig har jeg fået opdateret en smule på billedsiderne, jeg lægger lige link ind her:
K-Kuldets billede side oversigt
L-Kuldets billede side oversigt
Der finder du links til hver hunds side.

19. september
Benno kom på besøg i et par dage. Lovely prøvede efter bedste evne, at få ham til at lege, det gik han da også med til i kortede perioder. Men han viste nu også tænder, når han synes det blev for meget. Det var hun nu temmelig ligeglad med.

17. september
Klokken 7.30 startede Kitty og Anna-Maria deres lange hjemrejse. Det havde været rigtigt dejligt, at have dem på besøg, tiden var bare gået alt for hurtigt. Anna-Maria ringede, da de var kommet til Finland, og fortalte at det var et rigtigt møjvejr storm og regn, så de 500 km. hjem fra Helsinki i bil var hårde, men heldigvis kom de godt hjem alligevel.
16. september
Dag 2 af udstillingen i Vejen, Kandy var ikke med denne dag, men Mille, Lovely og Kitty var der.
Jeg havde fået en anelse mere styr på videoen, denne gang var der hunde med, jeg har stadig ikke fundet ud af, at tage billeder ud af den eller redigere i den, så jeg bruger nogle hovsa løsninger, men det andet kommer nok. Derfor er der denne gang lidt billeder med af hvalpene. Anna-Maria viste Lovely, og hun blev igen nummer 1 foran søster Mille, men i dag fik de begge to SL (særdeles lovende). Kitty fik excellent, CK og blev 2. bedst i åbenklasse, og hun blev 4. bedste tæve i konkurrenceklassen. Som det ses af skemaet herunder var hun den eneste genganger blandt de fire bedste tæver. Ikke så ringe endda, faktiskt RIGTIG RIGTIG FLOT!!!! Vejen var sådan set en hel god udstilling.
Konkurrenceklasse tæver
Lørdag   Søndag
1 - Spotty Buddy Mon Chéri (BIR-CACIB)
2 - Dallise's Knick-Knack (CERT)
3 - Dallise's Kandy Kiss
4 - Bon'obis Smiling Saga
1 - O'Talix's Magic Mc.Luna (BIM-CACIB)
2 - Kernehuset's Zitha
3 - Crazyspots Athena (CERT)
4 - Dallise's Knick-Knack
Lovely var med i store ring begge dage, men blev ikke placeret, men nu har hun så prøvet det.
Klik på billedet for fuld størrelse
15. september
Den første dag af Dansk Kennel Klubs dobbeltudstilling i Vejen. Kitty og hendes søster Kandy var meldt til i åbenklasse. Lovely og hendes søster Mille i baby klassen, så det var rigtigt spændende.
Anna-Maria havde lovet at vise Lovely frem, og det gjorte hun rigtigt godt, Lovely blev bedste baby hvalp med SL, Mille fik L, og en rigtig god kritik. Desværre havde jeg invisteret i et videocamera. så jeg har ingen billeder af hvalpene, kun en masse video af græs, himmel, sko, telte og glimtvis en hund eller to, jeg har endnu ikke fundet ud af at i redigere det, jeg har heller ikke fundet ud af, om man kan tage billeder ud af en video så de ser ordentlige ud, men det kommer.
Så omsider blev det åben klasser tævers tur. Både Kitty og Kandy fik Excellent JUBII, derefter blev Kitty placeret som nummer 1. med CK og Kandy som nummer 2. med CK i åbenklasse FLOT!! det ville jo sige at de begge gik videre til tævernes konkurrence klasse. Her blev Kitty placeret som BTK2 med cert. og Kandy placeret som BTK3 --- og så var det lige pludselig svært, at få armene ned igen!!!

Mere officielt ser resultatet sådan ud:
Dallise's Knick-Knack Exc.ÅK Plac.1 CK 2.BTK CERT R.CACIB
Dallise's Kandy Kiss Exc.ÅK Plac.2 CK 3.BTK R.CERT
Dommer: Norman Deschuymere

Det blev fejret med grill pølser, en dejlig dag.
Klik på billedet for fuld størrelse
14. september
Jeg tog til Kastrup Lufthavn for at hente Kitty og Anna-Maria. Anna-Maria havde lejet en bil i lufthavnen og vi skulle så følges hjem.
Kitty havde klaret flyrejsen fint, hun var bare på toppen, da vi mødtes. På vejen hjem var vi inde på en restplads og spise friskbagt pizza, det smagte bare godt. Ellers var vejret ikke noget at snakke om, og vi kørte i kø over Fyn på grund af et uheld, men hjem kom vi da. Anna-Maria synes jeg skulle tage billeder af broerne, så det prøvede jeg, så godt jeg kunne.
August 2012

29. august
Om aftenen tog Charlotte og Happy hjem til Nordjylland efter at have været her en uges tid.
Vi nåede mange forskellige ting i løbet af ugen, foruden at være til Middelalder Festival og hundeudstilling, var vi i Randers og prøve en bil, Charlotte måske var interesseret i, og ude og sejle på Silkeborgsøerne, I Gl.Rye og besøge butikken med gamle ting m.m. vi havde som regel to hunde med hver gang, undtagen da vi var ude og sejle, der havde vi kun Happy med.
Da det jo er lidt uden for turistsæsonen var Happy, Charlotte og jeg de eneste passengere på turen ud til Himmelbjerget. Happy fik lov til at løbe løs rundt på skibet, det benyttede hun sig af, hun stjal noget chokolade og nogle nødder i billetdamens taske, så Charlotte måtte købe noget nyt til hende i kiosken, da vi nåede frem til hotellet. (Ak ja Happy er jo også kun 8 år) på tilbagevejen regnede det og der var flere passengere og så måtte hun pænt sidde i snor.
Vi havde Idea og Lovely med nede og gå tur ved Ring Sø i Brædstrup, og så var vi på markvandring med hele flokken, Idea var i snor, da hun har det med at forsvinde sporløst med de andre i hælene, godt nok kommer de tilbage, men jeg har på fornemmelsen, at de besøger gårdene for at kikke efter noget spiseligt, og det skal de altså ikke, det kan jo være, at folk ikke synes det er sjovt, så derfor i snor. Så bliver de andre også inde for synsvide.
Klik på billedet for fuld størrelse
28. august
Hello Lise!
I asked a friend to take some pictures of Kitty and me at agility-training this evening, but they are not that good. I send you a few of them, you can publish them if you want, but as I said, they are not very good, I have to have some to take better ones another time. We have agility-training once a week and make progress all the time. Agility is fun but it is not easy, the dog has to train each obstacle separately and slowly we can start to have some easy obstacle courses. Kitty is very motivated by food (what a surprise, she is a dalmatian :) but sometimes she has difficulties in concentrating, she would rather play with the other dogs... but I guess in time she will learn :)
Hälsningar Anna-Maria and Kitty
26. august
Hello Lise!
Today Kitty and I attended a dog-show in Pyhäjoki with Juhani Lappi as judge. He was quite strict and didn't give many EXCELLENT, as a fact no bitch got EXCELLENT, all got VG, so did Kitty, but his judgement on paper was very nice:
Overall very good. Beautiful head, good expression. Tight body, could be a little bit longer. Good limbbone, excellent paws. Good coat. Even spots, even though some spots go over each other. Good temperament, good movements. Missing teeth.
I was of course disappointed but next time she might get better again, she has developed a good body and think she is very beautiful :)
Our next dog-show will be in Denmark, interesting to see if she will be successful or not... I do not hope for too much so I won't get disappointed but it will be great to participate and to see you and your dogs again.
Hälsningar Anna-Maria and Kitty

25. august
Udstilling Dansk Kennel Klub kreds 6 i Århus. Jeg havde meldt Lovely til, og da Charlotte var her, (vi havde været til Middelalder Festival i Horsens om fredagen) blev hun charteret som chauffør, igen regnede det, vi havde heldigvis telt med. Det var Mille's (Little Lady) udstillingsdebut. Det var rigtig rart, at se dem alle igen. Mille fik SL1 og blev bedste baby (skønt), og Lovely SL2. Jeg har desværre ikke Milles kritik, jeg glemte at få et kopi.
Charlotte stod inde i teltet og tog billeder på grund af vejret. Derefter måtte vi jo ind og se hvordan det gik Mille i store ring, hun blev nu ikke placeret, det er også svært, men hun gjorte det rigtigt godt. Det er ikke særlig nemt, at tage gode billeder i en hal, så de blev heller ikke fremragende.
Da vi kom hjem fra Århus, tog vi igen til Middelalder Festival, jeg vil lige bemærke at det ikke regnede mens vi var til festival hverken fredag eller lørdag
.
Klik på billedet for fuld størrelse
08. august
Katcha kom og besøgte os, hun ville se om Lazy skulle være hendes nye hund.
Hun synes godt om ham og han rejste med hende hjem til Maribo, hvor han skal bo sammen med en dalmatiner storebror, der hedder Gabriel, han kom til Maribo uden at brække sig på vejen flot!.
Jeg må jo indrømme at der er gået lidt tid siden han rejste. Jeg har hørt, at han har det fint og trives.
På klub udstillingen den 4. aug. havde Lis hjulpet med, at tage en masse billeder af Lazy, nu skulle jeg til at reklamere lidt mere med ham på nettet, det nåede jeg aldrig, så jeg sendte alle billederne til Katcha.

04. august
Så var der klub udstilling i Nr. Lyndelse på Fyn, og det kunne jo være sjovt, at vise hvalpene frem.
Jeg lejede en bil, og stoppede mine to utrænede hvalpe, der jo aldrig havde været ret meget ude og køre i bil ind i den. Jeg tænkte, at man kunne jo ikke rigtig forvente noget, når man kom slæbende med et par hvalpe, der knap havde prøvet at blive trukket rundt i et halsbånd, de gik normalt i sele, men det kunne da være meget skægt at være med. Jeg havde også ringet til Mette (Keepers mor) og spurgt om hun ville holde mig med selskab. Det ville hun gerne, og hun ville tage sin veninde Jette med, hun har Keepers bedste ven Simba (Golden retriver).
Det gik nu helt over forventning begge fik SL, og Lovely blev dagens bedste baby, det var da en dejlig overraskelse. Det var i det hele taget en hyggelig dag selvom det regnede noget af tiden, jeg havde heldigvis taget telt med.
Jette M., Lis og Florence hjalp mig med, at få taget et billede af Lovely, jeg skulle jo helst have et godt til Dalmatineren. Lis hjalp også med at tage billeder af Lazy. Bagefter viste det sig, at flere havde taget billeder af Lovely mens hun var i ringen, hun var blevet en rigtig lille "photo-star", og selvfølgelig skal nogen af dem med her.
Klik på billedet for fuld størrelse
Her er dommer Rune Brunbjerg Johansens kritik af baby hvalpene:
2. Dallise´s Lazy Lord
DK05488/2012
4 mdr hanhvalp, kraftfyldt hovede, som kunne have bedre markeret stop, noget lyse øjne, ganske fattig forbryst, noget kort brystkasse, godt vinklet, noget faldende kryds, herlige benstammer, bevæger sig noget trangt back, bra frem, har ytmærket steg længe frem og back, behøver mere træning for at vise bevægelser optimalt, utmærket pels og tegning, noget blyg.
SL2.
6. Dallise´s Living Love
DK05496/2012
4 mdr tispe, meget lovende, velskjåret hovede med godt udtryk noget slappe øjnekanter, velplacerede men noget store ører, fin hals, herligt forbryst, udmærkede proportioner, utmærket krop og benstammer, velvinklet, bevæger sig noget motvilligt, men har meget bra potentiale, temperament hun er tilgængelig men kunne være lidt mere fri på dagen.
SL1. BEDSTE BABY.

Juli 2012

Feriehunde
Lidt flere billeder fra juli måned. De par dage hvor alle var her på samme tid, bestod flokken af 3 hvalpe, 3 hanner og 3 tæver, ja, man keder sig ikke! Men sjovt er det. Jackpot var den sidste, der rejste hjem, han forlod os 30. juli.
Klik på billedet for fuld størrelse
19. juli
Hello Lise!
Yesterday Kitty and I attended a match-show here in Jakobstad. A match-show is an unofficial dog-show where you get a red or a blue ribbon depending on the judgement and what dog you compete with. It was a beautiful sunny evening but as usual a lot of waiting since there were a lot of dogs competing in different classes, Kitty competed in the class big adult dogs. She got a blue ribbon and competed against about 15 other blue dogs. Only four dogs were picked out and Kitty was one of them! Her result was third best in the blue group and she got a nice pokal and even if both of us were very tired (since we had been standing there for four hours) we were happy with the result and went home with a smile. Kitty is such a star :)
Best wishes,
Anna-Maria and Kitty

17. juli
Hej Lise.
Jeg beklager at der er gået så længe uden du har hørt fra os.
Efter vi kom hjem blev vi enige om at Bob nok nærmere var navnet til ham så det er det blevet.
Det går rigtigt godt med ham. Han vejede 16 kg ved 16 uger så han er stor. Vi havde lidt problemer med foder men kom for nogle uger siden frem til noget kylling junior foder som fungerer.
Han er faldet godt til og vi har fået en god hverdag. Han laver stadig lidt ballade ind i mellem når han er alene men det går fremad.
Han var også stort set renlig fra en start. Han har kun haft tisset indenfor og det kan vist tælles på en hånd hvor mange gange, så det er flot.
Han er utrolig imødekommende overfor alle hunde og mennesker så det er dejligt. Og han har selvfølgelig lært de gængse kommandoer så alt går som det skal indtil videre.
Det er synd du ikke er kommet af med lazy. Han ser ellers dejlig ud.
Hilsen Christoffer

17. juli
Nu opdaterer jeg fra dags dato og tilbage, til jeg rammer der, hvor jeg er kommet til!
Det er jo ferietid, og som sædvanlig er her hunde på ferie. Min kalender for juli ser sådan ud:
Punto (Lucky Lad)   05 - 23 juli   familien er i Italien
Benno (Memory Dalsjø's Benno)   12 - 22 juli familien er i Schweiz
Jade (Jutish Jade) 15 - 25 juli familien er i Italien
Jackpot (Jilloc Jackpot) 19 - 30 juli familien skal besøge nogle med allergi på Sjælland

Her er lidt pletter for øjene. De tre hvalpe hygger sig gevaldigt, fuld fart på hele tiden. Hvad mon Punto siger til, at skulle hjem og være alene hund igen?
Det får vi se! Jeg kom til at tænke på, hvordan det nu lige var, kun at have én forkælet hund i huset? for mit tilfælde skal jeg tilbage til 1986, og det er jo ligesom et par dage siden! Jeg har prøvet at finde lidt billeder, der beskriver hverdagen for øjeblikket her i huset, de kommer her!
Klik på billedet for fuld størrelse
07. juli
Hej Lise. Du får lige her en lille sommerhilsen fra Ticko og familie. Det går rigtig godt med ham. Vi er i dag ankommet til sommerhus ved Vesterhavet så det giver ham en masse nye og spændende oplevelser :)
Mange hilsner fra Jette
Ps. Sender billeder når vi kommer hjem.

Nu håber jeg jo bare, de har en fin ferie, vejret er jo ikke noget, at skrive hjem om. Men en dejlig hilsen var det!

07. juli - Kokkola hundeudstilling!
Hello Lise!
Today Kitty attended an international dog-show in our neighbourtown Kokkola Only 10 dalmatians and the judge was Finnish Pekka Teini. Kitty's result was (in open class with four other bitches) EXCELLENT 2 CQ RESERVE-CERTIFICATE. A very good result and I am very pleased. It seems that Kitty has finally developed the body she needs to get EXCELLENT. Here is what the judge said about her (translated into English):

Excellent breedtype, gendermark very pretty girl showing herself happily. Feminine head with the right proportions, quite light eyes. Beautiful neck, good lines in body. Hips with right proportions, enough width in upper thighs. Even spots of the same size. A few teeth missing. Excellent dog.

I am very pleased with the result and the judgement was very good! I am very happy :)
I send you a picture of a nice blanket with Kitty's name on it, that my friend Hanna made for Kitty. Very beautiful isn't it?
Hälsningar
Anna-Maria and Kitty

 
Juni 2012

21. juni - fødselsdag
 

Så blev K-kuldet 2 år, nej hvor tiden løber, jeg fik sagt tillykke på sms til de fleste, og har snakket med nogle andre senere, håber vi ses på et tidspunkt. Anna-Maria sendte et par billeder af Kitty, de ses her over, hun er jo rigtig smuk lille Kitty.
Niels, Kirsten og Kandy er flyttet (ud i en skov tror jeg), de har travlt med at sætte hus og have istand, Kandy hjælper Niels med at grave have. Komo skulle have is på fødselsdagen, sagde Charlotte. Asker skal først holde fødselsdag når hans far Martin kommer hjem fra sin ferie på Island.

Jeg har også fået opdateret Komo og Kandys billedesider. Nu håber jeg, at jeg har husket alle billederne. Klik på billedet af Komo og Kandy for at se resten af billederne.

Jeg har en masse billeder af Kitty, jeg mangler at sætte på hendes side, det bliver ikke lige nu, selvom der er nogle meget morsomme imellem.
Jeg skal jo også have lavet en linkside, så billede siderne er nemmere at finde, det kommer!!

18. juni
Dyrlægen kom og gav hvalpene Lovely og Lazy deres anden vaccination og helbredsundersøgelse. Samtidig blev mormor Goodie revaccineret med almindelig vaccination og rabis, og hun fik en chip, som de skal have selvom de er øretatoverede, der var ingen anmærkninger, så nu skulle alt være i orden.

16.juni
Charlotte og Happy var her på besøg, Charlotte kørte sydpå for at besøge sin kusine i Kolding og hente sin kattekilling i sønderjylland. Imens blev Happy her. Det er lidt sjovt for så er her en fra hvert af Goodies 3 kuld. De tre Happy, Idea og Jazz havde vældig travlt med at lege, mens mor Goodie passede på, at de opførte sig ordentligt.

5. og 6. juni
De to næste hvalpe Bella og Ticko rejste hjemmefra, se mere om det på hvalpesiden, hvor der også er billeder fra deres nye hjem.
Da der nu kun er en hvalp, Lazy, der mangler en ny familie, har jeg valgt at slutte hvalpesiden af for denne gang. Der er lavet en særlig side for Lazy indtil han finder en familie. Nyt om de hvalpe, der er rejst vil fremover komme på nyheds siden.

Maj 2012

Da jeg jo må bekende, at jeg er kommet lidt bagefter med opdateringer på nyhedssiden, vil jeg bare sige at på hvalpesiden kan du gense og læse om de hvalpe, der rejste hjemmefra i maj måned. De har alle fået nogle rigtige gode hjem. Og... så kan jeg afslutte maj.

12. maj
Anna-Maria sendte en mail, og sagde hun ville komme til Danmark i september med KItty og deltage i Dansk Kennel Klubs udstilling i Vejen, det bliver rigtig sjovt, håber at kunne samle nogle af søskende til Kitty, så hun kan hilse på dem.

06. maj - Kitty BIR i Jakobstad
Anna-Maria ringede om eftermiddagen, og fortalte, at Kitty var blevet BIR og havde fået cert. på hundeudstillingen i Jakobstad ---HURRA HURRA - STORT TILLYKKE - DET ER BARE SÅ FLOT!!---.
Senere sendte hun dommerens kritik og billeder, det kommer her.
Hello Lise!
Here are the results from Jakobstad 6.5.2012 with Finnish judge Harry Tast (9 dalmatians): BOB and CERT. In the group-finals there were a combined group of group 4 and 6 so it was not easy to be chosen but I am very happy with this result. I have tried to translate what the judge said about her:

Almost 2 years, elegant and balanced body, right measurement and height of the body, very feminine head, several teeth are missing, good spotting, smooth step, elbows should be more compact, front movement a bit narrow today.

I send you a photo we took of Kitty today with her prizes, I send you more and better ones when we get them from the woman who took several photos of Kitty at the dog-show. I am very pleased with her behaviour and I am so proud to be her owner!
Hälsningar Anna-Maria and Kitty
Kitty med præmierKitty på dagen.
Foto: Marita Ollikainen (kennel Doh Hill's).

05. maj
Lonnie, Nikolaj, pigerne og dalmatinerne June og Dodo kom på besøg, det var rigtigt hyggeligt, og så havde de oveni købet kage med.
Jette og Jens Mauritzen kom også for at hjælpe mig med at fotografere hvalpene, så pludselig var vi mange, en rigtig god dag.
Lidt billeder fra dagen, klik for fuld størrelse

03. maj - fødselsdag
      
F-kuldet, hvoraf der kun er Oscar tilbage, da Freja døde sidste efterår blev 13 år. Det håber jeg da, han havde det da godt, da jeg snakkede med Hans Peter sidste gang, men der kan jo hurtigt ske noget.
Her er et ungdoms billede af ham, bag på står der Oscar foråret 2000, og det må jo siges, at være et par dage siden.
Han er fra det mindste kuld, jeg har haft, kun 3 hvalpe, en tæve Freja, som vi jo desværre måtte sige farvel til sidste efterår, og 2 hanner, der begge kom til at hedde Oscar (måske årets navn?), den anden Oscar mistede jeg forbindelsen med for mange år siden, efter hans familie blev skilt, og han fik et nyt hjem, så vidt jeg ved på en gård på Sjælland.
    
April 2012

Der er selvfølgelig sket meget mere i april i år. En måned med mange besøgende, men hvis jeg nogensinde skal få opdateret min nyheds side, må jeg begrænse mig lidt.

30. april - fødselsdag
 

Så var her endnu en gang fødselsdag her i huset. Mormorhunden Goodie blev 11 år.
Nogle af hendes søskende er her desværre ikke mere. Zenta, Oliver, Giggler og Puk er alle stjerner på himlen!
Tre af hannerne, har jeg ikke forbindelse med (sørgeligt) nemlig Gilbert, Lucky og Theo, så jeg ved ikke om de er her endnu.
Den sidste Freya havde det godt på sin fødselsdag, jeg snakkede med familien Jungersen, hun og familien var jo også her på besøg sidste år.

28. april - fødselsdag
         
Billeder af Bella klik billede for fuld størrelse.

Idag bliver H-kuldet 8 år, det er ikke til at forstå, tiden går hurtigt.
Vi fik en hilsen fra Pia, med billeder af Bella, dem er jeg rigtig glad for. Pia skrev:
Hej lise
Tusinde tak for din fødselsdagshilsen J
Her har vi det alle godt… vi kan jo næsten ikke forstå at Bella allerede er 8 år gammel!!!! Det er vildt så hurtigt tiden går.
Hun er jo snart en gammel kone… men det er heldigvis ikke til at mærke på hende ;o) så vi regner da med at have hende mange år endnu…
Hold da op hvor er de dejlige dine nye hvalpe… har du fået solgt dem alle sammen?? Man får jo helt lyst til at få en igen, selvom jeg ikke tror at vi nogensinde kan få så god en hund som Bella… hun er bare den bedste i hele verden JJJ
Håber du og alle hundene, både de store og små har det godt….
Fortsat god week-end
Mvh. Bella og familie
Jeg fik ringet til et par stykker og sagt tillykke. Jakob i Ebeltoft, der har det godt. Hans far Aage en infektion på hospitalet, da han skulle have et nyt knæ, det har desværre medført, at han har mistet det ene ben, som Jette siger, har det ændret deres tilværelse helt. Men hun var rigtig glad for at have Jakob (som hun siger, er verdens flotteste dalmatiner) til at passe på sig, mens Aage var indlagt.
Jeg snakkede også med John i Hals, de har travlt med ridehal og 17 heste på stald, Både Thor (hvis stambogsnavn er Hippic Harmony, det betyder iflg min ordbog heste harmoni, det er måske et passende navn nu?) og hans lillebror Loke har det godt.

17. april
Lidt om gårsdagens fødselsdagsbørn:
Jeg snakkede med Linette (Jade's mor), der også har fødselsdag den 16. april. Jade var glad for at komme hjem igen, men hun havde savnet legekammeraten Jazz lidt til at begynde med.
Jeg fik et billede af Joker med sit fødselsdagsben på mobiltelefonen, det er jeg kommet til at slette - øv - jeg må bede Ole om at sende det igen.
Så var der en hilsen fra Randers, hvor tvillingerne også har fødselsdag nu. Berit skrev:
Hejsa
Obi har det godt. Hun er et lille hængeøre og vil hele tiden være hvor vi er.
Hun er en livlig og glad hund og hun skaber så meget glæde i vores lille familie :)
Vi er rigtig glade for hende alle sammen, men især min datter har et helt specielt forhold til Obi.
Hun er vores lille dejlige lillesøster.
Takker for hilsnen til Obi og tvillingerne.
Venlig hilsen Berit
Sidst men ikke mindst, fik vi en hilsen fra Katja. Hun sendte det dejlige billede til højre, klik på det, for at se det i fuld størrelse. Hun skrev:
Kære Lise
Her går det jo godt, som altid. Jazzy er blevet en virkelig eksemplarisk hund. Hun kan gå uden snor både hjemme og ude (Ja, katte og fugle forstyrrer lidt hendes trang til at lystre mig, men så tager vi den jo derfra) Hun er kort sagt en fornøjelse at have med nogle steder. Der er ALDRIG nogle problemer. Hun er MEGET smilende. Så hvor Tarzan er den umulige og ikke smilende, så er hun den komplet modsatte. Det er sgu to skønne hunde, der passer så godt sammen :)
Jeg vedlægger et rigtigt lady og vagabondenbillede :) Hvor Tarzan sniger et lille kys ind :)
mvh
Katja

  
16. april - fødselsdag
 

Endnu en fødselsdag, Jazz og hans søskende fra J-kuldet bliver 3 år. Jeg har en stor TV-nakoman i huset (Jazz), specielt når der er naturudsendelser, som jeg også synes er sjove at se. Jeg tror, han ligge og sover på sofaen med et øje på klem, så han kan holde øje med om et eller andet dyr skulle forvilde sig ind på skærmen, for så er han der. Jeg tænkte, hvorfor ikke benytte lejligheden til at sætte et par billeder på af det på. Jeg har fået at vide, at hans søster Coco også ser fjernsyn på samme måde sjovt! Bare Jazz ikke vill kommentere, hvad han ser så højt, for så kan det være lidt svært at høre, hvad de siger.

15. april
Vi fik en mail fra Finland, Kitty og Anna-Maria har været på hundeudstilling i Vaasa, Anna-Maria skrev:
Hello Lise!
Kitty got VG 3 in Vaasa International dog-show. I am pleased with Kitty's behaviour and she is such a sweet and well-behaved dog, kind and patient. This is what the judge Arne Foss said about her (in Swedish):
"Mycket söt, ok proportioner. Något ljusa ögon och kunde ha ett kraftigare nosparti. Bra hals, ben och tassar. Utmärkt bröstdjup men kroppen i tyngsta laget i dag. Vältecknad, utmärkt svärta, kunde röra sig med lite mera drive bak. Mycket väluppvisad. Utmärkt temperament."
He obviously thought Kitty was too fat and I suppose one can think she is fat since her back is quite wide, I don't think she is, she is only built like this, but I have to give her a little bit less food to see if her back gets thinner or if she looses in body everywhere else. Our next dog-show will be here in Jakobstad on the 6th of May with a Finnish judge Harry Tast.
Hälsningar Anna-Maria and Kitty

9. april
2. påskedag kom familien Andersen og hentede Jade. De var kommet hjem fra Tailand om morgenen, og var derfor lidt trætte, da de kom her ved middagstid, Jade var glad for at se dem.
Jeg tror hun havde haft en god ferie Jazz og hende legede rigtig meget. Jazz var også glad for, at der var en, der ville lege, det gad Idea ikke, hun gik bare rundt og pralede med børnene. Der havde været en del besøgende og hilse på hvalpene i påsken, så mange af dem nåede også lige at møde Jade. Jade var meget interesseret i Idea's mælkebar, hun synes også hvalpene var spændende, men vidste godt, at det var Idea, der bestemte.
Herunder er lidt billeder fra hendes ophold, Jade og Jazz havde det rigtigt sjovt.
Klik på billedet for fuld størrelse
Marts 2012

27. marts
Hilsen fra Århus, med nye billeder, klik på billedet for at komme til Komos side.
Det lyder skønt med nye hvalpe på vej…! Og vi håber det kommer til at gå godt og at hvalpene bliver lige så skønne som vores Komo. Han blev desværre skambidt af en schæferhund for ca. 2 mdr. siden og blev grundig syet sammen bagefter. Det virker som om han har det fint igen, selvom han er meget ængstelig når vi møder andre hanhunde på vores vej. Heldigvis er han stadig lige så herlig og skøn som altid sammen med os. Han elsker at køre bil og han elsker vores ture i skoven og stranden hver weekend og de nye tvillingedrenge i vores familie..!!!!
Håber du har det godt og håber snart vi finder vej ned til dig. Jørgen har være syg og er blevet opereret (men er fin igen) så det er derfor vi aldrig fik tid til at komme ned til dig.
Håber foråret og sommeren byder på mere tid.
Kærlig hilsen Charlotte

    

25. marts

    
Så gjorte hun det igen hende Idea, fødte før end beregnet.
Men denne gang havde jeg ikke tænkt mig at blive taget på sengen, så hvalpekassen havde stået i stuen en hel uge flittigt benyttet af Jazz og Goodie.
I løbet af eftermiddagen og aftenen fik hun ialt 12 hvalpe, desværre var 2 døde ved fødselen (begge tæver). Men heldigvis har hun 10 dejlige hvalpe tilbage, der strutter af sundhed, fem tæver og fem hanner alle hvide med sorte næser.

24. marts

Linette, Ivan og Nikoline kom og afleverede Jade, hun skulle være her mens de var i Thailand. I løbet af meget kort tid, havde Jazz gumlet i hendes tøjdyr, hovedpude og dyne, så det blev lagt væk, indtil hun skulle hjem igen. Det gik nu også fint med mine tæpper. Jazz og søster Jade legede bare fint sammen. Familien var selvfølgelig også meget spændt på. hvad hun ville sige til hvalpene.
    

23. marts
En hilsen fra Morgan og Robin med billeder. Jeg må se at få lavet en billedeside til Morgan, men lige nu kommer de ind her.
Hej Lise og mange tak for det fine fødselsdagskort…
Morgan har det rigtig godt, han er bare en del af vores familie. Jeg har fundet lidt billeder fra vores ferie i Normandiet sidste sommer, du har ganske ret i at Morgan er blevet en flot fyr, jeg lader billederne tale for sig selv. Tillykke med søster, så skal huset være fuld at skønne hvalpe igen.
Hilsen hele Morgans familie

22. marts - fødselsdag
      
  
Idea bliver 5 år i dag i bedste rundbuestil! og hun har spist alt maden inden jeg fik taget et billede,
også et stort tillykke til hendes 4 søskende
Samson mistede vi desværre i 2009, da han fik en mavedrejning.
Loke Nikki Silke Morgan
22. marts

  
Vi fik dette helt vidunderlige billede af Asker på stranden. Det er sat ind på hans billedeside, klik på billedet for at komme til siden og se det i større format og se også de andre dejlige billeder af ham.
19. marts
 
Så nærmer tiden sig til vi får småfolk, jeg glæder mig, og Idea bruger tiden til at hvile, fornuftig hund.
Jazz har forlængst fundet ud af, at nu gider hun ikke lege mere, lige nu. Og skulle han gå hen og glemme det, fortæller hun det igen med store bogstaver.

Jeg har talt lidt på knapper, om vi skulle have en afløsere til min efterhånden 16 år gamle hvalpekasse, men så langt er jeg jo ikke kommet, så nu er den støvet af, og den skal have nye hængsler og krog, så går det nok.

For en uges tid siden blev mit spisebord flyttet, så det ikke står lige ud for vinduet, Idea har nemlig den opfattelse, at det er tilladt, at hoppe op på det og kikke ud af vinduet, når der sker noget. Det er sikkert ikke så smart i øjeblikket, så nu må hun nøjes med at stå på bagben og kikke ud.


11. marts
Dansk Kennel Klub kreds 5 havde forårsskue i Brædstrup.
Jeg havde meldt Jazz til selvom han måske stadig mangler noget i, at være kommet over sit uheld for 10 måneder siden (han er noget tyndlåret). Det var vildt spændende hvordan det ville gå, da dommeren var Inge Lis Kalum Schou, der jo er tidligere dalmatiner opdrætter og medstifter af Dansk Dalmatiner Klub, og i tilgift er autoriteret dommer for racen.
Kritik:
Han i største lag, velproportioneret hoved med gode mørke øjne, lidt for kraftige kinder, elegant hals, overlinien er ikke helt lige og stabil, knappe vinkler for og bag, bevægelser fra siden kunne være med mere drive, meget tætte bag. Korrekt jet sort.

EX1, BHK1, BIR
Uden for bedømmelse sagde hun, at jeg skulle have mere styr på ham (suk, sandt nok).

2. marts
    Så er Ideas mave begyndt at bule ud, som resultat af vores Tysklandstur, så hvalpesiden er opdateret se mere her.

Februar 2012

26. februar
Hej Lise!
I dag Kitty var ude med en god ven, salukien Filippa, og de havde en fantastisk tid i vinterskoven. Her er nogle billeder af dem, hvor de løber og leger.
Kitty og jeg nyder agility-træning og Kitty lærer hurtigt. Vi træner derhjemme med dele, hvor hunden er nødt til at koncentrere sig om et mål osv., og jeg er meget tilfreds med Kittys fremskridt.
Jeg håber at få nogle billeder af Kitty hvor hun springer osv. snart, jeg er bare nødt til at spørge nogen om at tage billeder af os en dag vi træner.
Hilsen Anna-Maria og Kitty

Klik for stort billede

Jeg er begyndt, at samle de billeder, jeg har fået af hundebørnene sammen, så de kan få hver sin side. Det er en rigtig hyggelig beskæftigelse, for imens jeg gør det, kan jeg sidde og glæde mig over, at de har fået sådan nogle dejlige familier.
Det tager lidt tid, så jeg er slet ikke færdig endnu, men jeg har bestemt, at jeg lægger de første sider op, så må resten komme bagefter.
Klik på hundene for at se siderne.

Molly Nahla Asker

16. februar

Vi fik en hilsen fra Lonnie, der fortalte at hun og hundene Dodo og June er flyttet til ind til hendes kæreste Nikolej i Aabenraa, og de har det godt. Jeg håber de allesammmen får tid til at besøge os, det kunne være dejligt.

Der var et billede med af hundene med en kæmpe bamse, de sidste år fik af hendes søster - den blev hurtig raseret - så godt den ikke var så dyr ;)
Dodo og June med bamse.

11. februar
Årets første udstilling i Fredericia. Idea og jeg tog toget til Fredericia, igen blev jeg mindet om, hvordan det er at rejse med en dalmatiner, da Idea smilede stort til en ung dame, der så ud til, at være ved at dø af skræk.
Konduktøren synes til gengæld, at hun var sød, han satte sig ned, så hun kunne kravle rund på ham, og holde ham om halsen, heldigvis skulle vi af, inden han fandt ud af, hvordan dalmatinerhår ser ud på sort tøj.
Molly, Annette og børnene var også der, det var Mollys debut i voksenklasse. Det var rigtig hyggeligt, at se dem igen. Jeg havde lokket Annette til at gå i ringen med Idea, hun kvitterede med at være knop umuligt, stakkels Annette.
Med min vanlige sans for detaljer, dukkede jeg op med et kamera uden hukommelseskort (det sad hjemme i computeren), og en telefon, der på det nærmeste var flad. Derfor fik jeg lov til at bruge Anettes kamera, jeg glæder mig til at få nogle af billederne.
Hjemad var vi heldige, vi fik kørelejlighed med Jette og Jens til Horsens, og så passede det oven i købet fint med bussen.

7. februar
Charlotte og Happy kom på besøg et par dage, det var hyggeligt. Charlotte ville gerne ned til sin kusine i Kolding, vi tog Jazz med, og besøgte dyrlægen på vejen, vi fik Jazz vaccineret og kikket efter. Lars var vældig tilfreds med, hvor godt Jazz var kommet sig efter han blev kørt ned af en bil i maj måned sidste år, og hvor han kom alvorligt til skade med bagbenene, det var rigtig dejligt at hører, det så så godt ud. Jazz fik så også i tilgift en spadserertur på gågaden i Kolding, det var han godt tilfreds med.
Så snart Happy var kommet ind i huset indtog "sin stol", hun er den eneste hund, der synes man kan sidde i den stol - sjovt!

Charlotte og Happy (Happy Helper)på besøg.

6. februar
Vinteren er kommet, så vi er på markvandring. Goodie er med, selvom hun ikke er så synlig, hun følger nemlig i mine fodspor, hvad der ikke er helt tilfældet med de andre to, det sker jeg taber dem af syne, men de dukker altid op igen.

Klik for fuld størrelse

Januar 2012

26. januar
Idea og jeg tog en tur med toget til Magdeburg for at besøge Winnie og Odin. Det var en rigtig god tur, der kommer forhåbentlig mere om turen senere, forløbig er her et par billeder af vores ophold.

16. januar
Jeg fik hilsner fra både Anna-Maria og Kitty, der har bestået optagelse prøven til agility, og skal begynde at træne sidst i januar, og Kandy, Kirsten og Niels der gerne vil til udstilling igen.
Der var billeder med begge hilsnerne, og det er jo sjovt, at se forskellen mellem Finland og nordjylland her midt i januar i Finland har de 2 cifferede minus grader, mens vi i Danmark stadig har plus grader..

Kitty, Jakobstad

Kandy, Løkken

3. januar

En dejlig nytårshilsen fra Martin, Grethe og hundene Asker og Freja,
der viser deres flotte hatte frem.

Julehilsen fra Nordjylland
Det er rigtig dejligt, at høre fra så mange, her ved juletid, og finde ud af de alle har det godt.

Her er en hilsen fra det Nordjydske, Tanja fortæller at de venter en lille ny her til januar, det bliver rigtig spændende, ellers har de det alle godt, Joy har fået en ny sofa i sin rum, den anden var ikke til noget mere, og et stort ben i julegave.

Billedet er fra en kold oktober-dag ved Vesterhavet, hvor vi blev blæst godt igennem. Vi havde heldigvis taget godt med tøj på, og Jonas og Joy syntes det var rigtig hyggeligt. Vi sluttede turen af med varm kakao, kager og kiks i bilen - en rigtig hyggelig tur.

Klik for fuld størrelse